Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Mrb hoCam 21 yaŞındayım 2 sene...
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Çatlak (Anal Fissür) hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Mrb hoCam 21 yaŞındayım 2 sene...
#1428
Mrb hoCam 21 yaŞındayım 2 sene... 13 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0  
Mrb hoCam 21 yaŞındayım 2 sene iÇinde 2 kez analfissürden ameLiyat oLdum 2.ameliyatımı 6 ay önce oLdum Şimdie kadar sorunum yoktu yanLız son 1-2 Haftadır eLime ufak bir ŞişLik dokunuyor kanama yok yanLız tuvaletten cıktıktan bir muddet sonRa agrım başLıyor ertesi güne kadar devam ediyor başka bir cerrahada böyle bi yorum göndermiŞtim Bana sana 3.kez ameliyat yoLu gözüküyor dedi gercektende oLabilirmi yine analfissür tekrar edebilir mi artık bu hastaLıktan bıkmıŞ durumdayım o kadar da dikkat etmeme ragmen neden yine tekrar etti.ameliyat eden doktor analfissür dıŞında bir rahatsızLıgın yok demiŞti ama et yapın bu hastalıgı cıkarmaya müsait demiŞti cvp yazarSanız cok sevinirim hoCam gercektende 3.ameliat yoLu gözüküyormu:(
yasemin34 (Ziyaretçi)
Gönderiler: 0
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#1429
Size geçmiş olsun, iki kez mak... 13 Yıl, 11 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun, iki kez makat çatlağı (anal fissür) ameliyatı olduğunuz anlaşılıyor. Dışkılama sonrasında makatta şişlik ve ağrı sorununuz olduğu anlaşılıyor. Bu anlattıklarınızla size tekrar ameliyat gerekli veya değil diyebilmek mümkün değil. Makatta şişlik veya meme ele gelmesi birçok hastalıkta görülebilir. 1. Hemoroid veya basur hastalığında makat içinde veya dışında, yada hem mkatın içi ve hemde dışında memeler olabilir. 2. Makatta çatlak durumunda nöbetçi meme dediğimiz aynen hemoroid veya basur memelrinde olduğu gibi memeler olabilir. 3. Rektal polip: bağırsağın iyi huylu tümörlerinde ele şişlik gelebilir. 4. Makat sarkması (rektal prolapsus) makatın aşağıyda doğru sarktığı durumlarda olabilir, kimi zaman hemoroid ile birlikte olabilir. 5. Tümörler: makat bölgesini habis tümörlerindede şişlikler ele gelir. Bu nedenle makatta ele gelen meme veya şişlik durumlarında umursamaz davranmayıp mutlak konunun uzmanı olan bir Genel Cerraha başvurmak olmalıdır.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Uzmanı

www.makatkanamasi.com
www.makattacatlak.com
www.hemoroidbilgisi.com
www.barsakcerrahisi.com
www.kabizlikvekanser.com
www.kanserbilgileri.net
www.kansercerrahisi.com
www.taviloglu.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1899
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#1430
tŞk edeRim hoCam en kıSa Zaman... 13 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0  
tŞk edeRim hoCam en kıSa Zamanda doktoruma tekrardan bi ziyaret yapCam Bıktı Benden bugun bir doktora daha meiL atmıŞtım bana mutLaka 3.ameliyat yolu gözüktü demiŞti ve inanıLmaz Canım sıkıLmıştı yani bu hersene tekrarLancak bişeymiş gibi hissediyorum Ve biRde doktorum Bana Hemoreid fistül veya basur oLmadıgını söyLemişti sadece küçük bi yırtık demiŞti ama o küçük yırtık 2 kez ameliyatıma sebeb oLmuştu umaRım iLaçlarla giderilebilcek biŞeydir koLay qeLsn hocam cok saoLun.
yasemin34 (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 0
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1