Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

perianal fistül sıkıntısı ve çözüm...
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Apse ve Fistül hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: perianal fistül sıkıntısı ve çözüm...
#325
perianal fistül sıkıntısı ve çözüm... 14 Yıl, 9 Ay önce Karma: 0  
Öncelikle herkese, özellikle sayın Korhan hocama iyi akşamlar. Birazdan yazacaklarım tamamen samimidir. Özellikle bu dertten muzdarip olanların okuması ve bu dertten yakınan dostlarına okutması dileğiyle.

6 sene önce üniversiteye başlamış iken başladı herşey. Makat bölgesinde bir çatlak meydana gelmişti. O zamanlar pek bilmediğimizden mütevellit pek büyütmemiştik lakin adını vermek istemediğim bir doktor tarafından yapılan ameliyatın ardından maalesef o bölge abse yaptı. Abseyi çekenler bilir. Şiştiği zaman hiçbir şekilde o ağrıdan kurtulamazsınız. Kurtulmanın tek yolu, ağrıyı oluşturan absenin boşalmasıdır. Ancak bu şekilde rahatlayabilirsiniz. Ben bunu 1 yıl boyunca çektim. Ara ara iltihap topladı, çekilen sıkıntı ardından patlayan abse ile rahatladım. İstanbul'a döndüğümde bir operasyon daha geçirdim. Makat bölgesine yakın bir yerden açılan oyuk ile iltihap boşaltıldı. Zaman içerisinde o deliğin kapanacağı söylenmişti ama kapanmadı. Ve perianal fistül oluştu.

Perianal fistül ile ben 4 yıl yaşadım. Ve nasıl bir illet olduğunu çok iyi bilirim. Çok iyi bir hastanenin tanınmış bir profesörü tarafından 3-4 defa ameliyat edildim. Fistülografiler, MR'lar, lokal anestezi ile kazıma işlemleri derken bir yazım ağrı içinde, perişan bir şekilde geçmişti. Fakat hastalıkta en ufak bir ilerleme dahi yoktu. Toplamda 6 ameliyatım olmuştu ama iyileşmemiştim. Artık umudumu yitirmiş iken bir tanıdığımız vasıtası ile Sayın Hocam Korhan Taviloğlu'nu bulduk.

Gördüğüm profesörler içinde en canayakın, en samimi ve en profesyonel doktordu benim için. Hastaya nasıl yaklaşacağını bilen, en basitinden hastaya hastadan ziyade bir arkadaş gibi davranan muhteşem bir insandı. Bunu okuyan bazı arkadaşlar mutlaka reklam gibi algılayacaktır ama emin olun ki Korhan Bey'e çok şey borçluyum bilakis umutlarımı yeşerten kendisidir. O yüzdendir ki bunları son derece samimi bir dille yazıyorum, emin olunuz. Kısacası nokta atışları, dikkatli operasyonları ve cesaret - güven verici konuşmalarıyla beni unuttuğum sağlıklı günlerime geri döndürdü.

İyiki size rastlamışım Sayın Hocam. İyiki varsınız. Ne kadar teşekkür etsem azdır size...
fatih_denk (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#327
Cvp:perianal fistül sıkıntısı ve çözüm... 14 Yıl, 9 Ay önce Karma: 7  
Değerli kardeşim, sen aynı ameliyatı 5. kez uyguladığım bir hastam tarafından bana yönlendiridiğinde baban bana 'oğlumu ne olur sağlığına kavuşturun' diye ricada bulunmuş ve yakında evleneceğinden bahsetmişti. Ne mutlu banaki sonuç başarılı oldu ve sen sağlıklı olarak düğüne gireceksin. Umarım işlerimi ayarlarım da İzmir'de aranızda olabilirim.

Sevgilerimle,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.barsakcerrahisi.com
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 13/09/2009 23:27 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1