Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Anüsün Hemen 1cm Yukarısında Sertlik
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Apse ve Fistül hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Anüsün Hemen 1cm Yukarısında Sertlik
#5701
Anüsün Hemen 1cm Yukarısında Sertlik 7 Yıl, 10 Ay önce Karma: 0  
Merhaba Hocam;
27 yaşındayım Bir kaç gündür anüsün 1 cm kadar üzerinde (çatala doğru tarafta) ağrı vardı. Bugün fasulye tanesi şeklinde bir sertlik/şişlik olduğunu farkettim. Şişliğin üzerine dokunduğum zaman ağrı oluyor. Normal zamanlarda insanı huzursuz edecek kadar hafiften sürekli bir ağrı da oluyor. Şişliğe dokunduğum zaman şerit şeklinde ve oldukça sert (boyutu 1 cm kadar). İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor kanser miyim falan diye. Bu nedir Hocam yardımınız ve yol göstermeniz beni çok mutlu eder saygılarımla.
Runwithme (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#5704
Cvp:Anüsün Hemen 1cm Yukarısında Sertlik 7 Yıl, 10 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun. Mesajınızda belirttiğiniz makatta şişlik ve ağrı sorununuz: basur (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik.../hemoroid-basur.html), makat çatlağı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lak-anal-fissur.html) , makat fistülü veya makat apsesi (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...ve-makat-apsesi.html), kıl dönmesi (www.taviloglu.com/genel-cerrahi/kil-donm...pilonidal-sinus.html), iltihabi bağırsak hastalıkları (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...eratif-kolit-vb.html), bekçi veya nöbetçi memeler, makat kanseri (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makat-kanseri.html), rektum kanseri (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/rektum-kanseri.html), makatta Paget hastalığı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...paget-hastaligi.html), melanom, rektal polip (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...irsak-polipleri.html), makat siğili (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...sigili-kondilom.html), proktit (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/proktit.html), cinsel yolla bulaşan makat hastalıkları (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...at-hastaliklari.html), makat sarkması (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...-makat-sarkmasi.html), rektosel (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/rektosel.html), vb. nedenlerle olabilir. Bağırsak kanseri (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/bagirsak-kanseri.html), rektum kanseri (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/rektum-kanseri.html) veya makat kanseri (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makat-kanseri.html) tanısı alan hastaların % 90’ının, 50 yaş üzerinde olduğu belirlenmiştir. Bağırsak kanseri (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/bagirsak-kanseri.html) olgularının sadece % 1.1’i de 20-34 yaş aralığındadır. Sorunun devamı halinde bir Genel Cerrahi Uzmanı’na (www.taviloglu.com/genel-cerrahi/genel-ce...ilecek-noktalar.html) muayene olmanız yarar sağlar. Yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji Merkezi
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.facebook.com/Tavilogluproktoloji
twitter.com/hemoroiduzmani
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#5708
Cvp:Anüsün Hemen 1cm Yukarısında Sertlik 7 Yıl, 10 Ay önce Karma: 0  
Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Yalnız anüs kenarında şişlik yok deri altında anüsün Hemen 1 cm kadar üst tarafında şişliğe bakıldığında gözle görülür değil dokunduğum zaman fasulye tanesi kadar sertlik var ve ağrı yapıyor. Bu hastalık basur mudur?
Saygılar.
Runwithme (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1