Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Makatta Çatlak (Anal Fissür) hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Sorunum
#1376
Sorunum 14 Yıl, 9 Ay önce Karma: 0  
Hocam öncelikle merhaba ve bizleri aydınlattığınız için teşekkürler...
Benimde sorunum var.
Annemin rahatsızlığı sebebi ile 2 - 3 yıl düzenli beslenemedim. Babamın hastahanede olması genellikle,, benim dışarda yemek yemem genellikle vs.. Katı yemekte yiyince bu sorunlar ortaya çıkıyor sanırım.

- Bİlgisayar başında çok oturan birisiyim.
- Bilgisayar başında otururkende genel olarak abur*cubur çok tüketiyordum. Kola, cips vs.. Ama azda olsa azalttım ama yiyorum yine.
- Kiloluyum. Boyum 170 - 175 felan. Kilom: 100 - 105...

Zamanında kan damlaları akarak başladı. kan damlasının rengide kıpkırmızı değil. O zamanlar ağrı felan yoktu. Ama sonraları ağrı başladı.

Dışkı yaptığımda sanki bi noktada bişiy batıyor. Bazı zamanlar dışkı yaptığımda yanma oluyor. Dışkı çıktığında yakıyor sanki beni... Dışkı yaptığımda parça parça yapmaya alıştım. Dışkı geldiğinde bi kısmı kendimi sıkıom o parça düşüyor... meme felan diyorlar. Elimi gezdirdim oralarda hocam elle tutulacak bişiy yok. Meme gibi bişi. Tutulabilen birşey yok yani...
Dünden beride dışkı yapıom geliyor sonra bi ağrı başlıyor sancı gibi bişi. Atıom kendimi yatağa. Sonra geçiyor biraz durduktan sonra... Bu olayda arada oluyor. Sıklıkla değil.. Dün yemek yemedim. Bi ufak yarım tost bide akşam çorba içtim başka bişiy yemedim. Onla alakalı olabilir mi ?

Hocam evde neler yapabilirim ? Doktora gitmek istemiyorum. Bana bi diyet verebilirmisiniz ? Lütfen hocam. Psikolojim alt üst...
Teşekkür ederim...
Tune (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 5
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#1377
Öncelikle, tarif ettiğiniz tab... 14 Yıl, 9 Ay önce Karma: 7  
Öncelikle, tarif ettiğiniz tablo makatta çatlak veya kronik anal fissür sorununa benziyor, ama burada elektronik tanı diye birsey maalesef yok. Günü kurtarmak için oturma banyosu dediğimiz elinizi yakmayacak ısıda sıcak su içine 15 dakika gibi bir sürede günde birkaç kez oturabilirsiniz. Bunun dışında posa bırakan baklagil ailesinden gıdalar tüketin. Ancak, tabii ki anal fissür mü yokda başka bir makattan kanama yapan bir sorununuz mu var bunu anlamak için korkunuzu yenip muayene olmanızı öneririm.

Saygılarımla,

Dr. Korhan Taviloğlu
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1