Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Anal fissür ameliyatı sonrası bitmeyen sorunlar
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Çatlak (Anal Fissür) hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Anal fissür ameliyatı sonrası bitmeyen sorunlar
#4617
Anal fissür ameliyatı sonrası bitmeyen sorunlar 9 Yıl, 2 Ay önce Karma: 0  
Merhaba Doktor Bey;
2006 Yılında 2 ay süren ishal hastalığımın ardından Anal fissür şikayetlerim başladı. Makatta 24 saat süren Kronik bir ağrı vardı; Ta ki ; 2010 yılında Bursa ............................. hastanesinde ............................. Bey e Fissür ameliyatı olana kadar.(Ek te rapor var) Ameliyattan sonra kronik olan sürekli ağrım olmadı, sadece tuvaletten sonra olan ve 1 ile 4 saat arası süren ağrılarım olmaya devam etti.2011 yılında yine ............................. Bey kolonoskopi yaptı ve yaranın iyileştiğini söyledi.Yetersiz kolon temizliği olmadığından daha fazla ilerlenemedi şeklinde rapor verdi.( Ek te rapor var.)
Bu süre zarfında beslenmeme ( lifli ) dikkat ettim, bir çok krem ( .............................( ............................. mg+............................. + ............................. karışımı) kullandım fakat wc den sonraki ağrılarım bazen azalsa da genel olarak devam etti.2011 yılından bugüne kadar da dışkılamada düzensizlikler olmaya başladı.
Şöyle ki; Büyük abdestimi yaptıktan yarım saat sonra tekrar tuvalet hissi geliyor ve bir parça tekrar yapıyorum, bazen bu peş peşe 3. ve 4. kez de dışkılama olabiliyor.Ama genelde 2 veya 3 kez 2 saat içinde parça parça dışkılama oluyor. İlave olarak uzun süredir 1.dışkılamadan sonra 2. Dışkılamayı yapmadan önce şeffaf renkte 1 parmak boğumu büyüklüğünde sümüksü bir iltihap geliyor. (1 sene öncesine kadar da 1. Dışkılamadan sonra tuvalet hissi basınç şeklinde geliyordu fakat ne kadar beklesemde dışkılama olmuyordu.Ve bu basınçlar makat kaslarımı çok zorluyordu dolayısıyla ağrılar da uzun sürüyor ve şiddetleniyordu. Bu şikayetim artık olmuyor)
Not:
Sonuç olarak 8 yıldır bu hastalığım tedavi olmadı.Ben Ankarada yaşıyorum, evliyim.34 yaşındayım. Size tedavi olmak istiyorum . İnternet sayfanızdaki bilgilendirmeleri okudum; ve şu mümkünse şu bilgileri almak istiyorum;
1- Ameliyattan sonra doktordan aldığım bilgi şöyleydi: Makatta İç içe 2 adet kas var, içteki kasda yırtık var ve dıştaki kas içtekini sıktığı için yırtık iyileşmiyor, iç kasdaki yaranın iyileşmesini hızlandırmak için biz dıştaki kası gevşettik demişti.Sizce hangi kas kesilmeli.Ameliyatım hatalı mıdır.Örneğin Acıbademin internet sitesinde içteki kas kesilmeli diye yazıyor.
2-Tedavim ortalama kaç gün sürer (ona göre işyerinden senelik izin alacağım.)
3-Ortalama maliyet ne olabilir.
4-Sizce ne tür tedavi uygularsınız.Botoks mu? Ameliyat mı?
Detaylı bilgi verebilirseniz memnun olurum .
Saygılarımla
.............................
05.............................
benvarya (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 17/01/2015 11:12 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#4618
Cvp:Anal fissür ameliyatı sonrası bitmeyen sorunlar 9 Yıl, 2 Ay önce Karma: 7  
Mesajınızda 8 yıl önce anal fissür (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lak-anal-fissur.html) ameliyatı geçirdiğinizi, ancak yakınmalarınızın halen devam etmekte olduğunu belirtmişsiniz. Foruma üyelik aşamasında açıkça belirtildiği gibi, ekibimiz sanal ortamda ameliyat sonrası dönemdeki sorunlarla ilgili ve raporlar yada tetkik sonuçları üzerinden yorum yapmamaktadır. Muayene edilmeyen hiçbir hastaya, 1. Geçirilmiş ameliyat ile ilgili bir sorunun varlığı 2. Tedavi süreci 3. Maliyet bilgisi 4. Tercih edilecek olan tedavi yöntemi gibi bilgileri vermek mümkün değildir. Bu bilgiler ancak muayene sonrasında mevcut sorunun tespiti ile ve sıklıkla ek tetkikler sonrasında verilebilir. Yaşadığınız ilde tüm Tıp Fakülteleri, eğitim ve araştırma hastaneleri, devlet hastaneleri ve birçok özel sağlık kuruluşunda görev yapan ve sorununuz ile ilgili olan uzmanlar mevcuttur. Özellikle, sizin gibi veya il dışından veya yurtdışından başvuran hastalarda maliyet bilgisi talebine sık olarak rastlamaktayız. Ancak, hastalarımızın % 35’inin il dışından ve % 5’inin ise yurt dışından başvurduğunu bilmenizi isteriz. Ekibimizin SGK, SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı gibi sosyal güvenlik kurumları ile anlaşması yoktur. Acil şifa dileğiyle.

Saygılarımla,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.kanserbilgileri.net
www.kansercerrahisi.com
www.kildonmesisikayeti.com
www.barsakcerrahisi.com
www.hemoroidbilgisi.com
www.makattacatlak.com
www.hemoroiduzmani.com
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
www.facebook.com/Tavilogluproktoloji
twitter.com/hemoroiduzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 17/01/2015 11:29 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#4712
Cvp:Anal fissür ameliyatı sonrası bitmeyen sorunlar 9 Yıl önce Karma: 0  
merhaba 1 ay önce makat çatlağı ameliyatı oldum benim sorunum tuvalet ihtiyacından sonraki yanma ve şiddetli kramplar bunun için kortizonlu kremler ve buz uygulaması yapılabilirmi ilginize şimdiden teşekkürler
yudal (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#4715
Cvp:Anal fissür ameliyatı sonrası bitmeyen sorunlar 9 Yıl önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun. Foruma üyelik aşamasında açıkça belirtildiği gibi, ekibimiz sanal ortamda ameliyat sonrası dönemdeki sorunlarla ilgili yorum yapmamaktadır. Lütfen sizi ameliyat eden cerraha veya cerrahi ekibe başvurunuz ve sorularınızı onlara yöneltiniz. Acil şifa dileğimle.

Saygılarımla,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1