Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Makatta kasılma
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Çatlak (Anal Fissür) hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Makatta kasılma
#6161
Makatta kasılma 6 Yıl, 8 Ay önce Karma: 0  
İyi çalışmalar Korhan bey.bn 24 yaşındayım.
Benim problemim 5 yıldır çatlakla basladi makatimin her yeri yarılmıstı kanamam çok oluyordu.doktora gittim bakmadan krem verdi gönderdi.senelerce cektim iyileşip tekrar çatlıyordu.yememe hem dikkat ettim sebze ağırlıklı ve bol su tuketiyordum.sonra azaldı iyileşmeye başladı kanama ve acıma olmuyor ama artık farklı problemler ortaya çıktı dışkı makatın ağzına gelip orda tıkanma yaşıyor.makat kasılıyor
açılmıyor parmakla boşaltıyorum dışkı çapı çok inceledi ve gaz çıkarmada çok zorlaniyorum sürekli ıkınıyorum..
Rektoskopi kolonoskopi defografi yapıldı sadece anal fissur çıktı baska birşey çıkmadı.kullanmadığım krem kalmadı diyet kegel egzersiz herşeyi yaptım ama geçmiyor sizin yazılarınızı takip ediyorum sürekli ben ordaki kaslarla ilgili bişey olduğunu düşünüyorum dogumdan sonra botoks yaptilar faydasını görmedim benim asıl problemim dışkı yumuşakta olsa makatın ağzında tıkanma yaşıyor bu neden olabiliR?
En son gittiğim doktor muayeneden sonra anismus ve makat kasının çok kalınlastığını söyledi.sizin anismus yazınızı okudum anlattıklarınızın hepsi bende oluyor.bunun nedeni anismus olabilrmi?
Cansu93 (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6162
Cvp:Makatta kasılma 6 Yıl, 8 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun. Mesajınızda dışkılama zorluğu, dışkı çapında incelme ve parmak desteği ile dışkılama gibi yakınmalarınız olduğunu belirtmişsiniz. Ayrıca, size kolonoskopi (www.taviloglu.com/endoskopi/kolonoskopi.html) ve defekografi (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/defekografi.html) gibi tetkiklerin uygulandığını ve anal fissür veya makat çatlağı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-catlak-anal-fissur.html) dışında sorun belirlenmediğini belirtmiş, anismus (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/anismus.html) ön tanısı aldığınızı belirtmiş ve ekibimizin bu konudaki görüşünü talep etmişsiniz. Bu sorunlar: hemoroid (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/hemoroid-basur.html), makat çatlağı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lak-anal-fissur.html), huzursuz bağırsak sendromu (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...girsak-sendromu.html), makat sarkması (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/rektal-prolapsus-makat-sarkmasi.html), rektosel (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/rektosel.html), rektal intussusepsiyon (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...-makat-sarkmasi.html), anismus (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/anismus.html), vb. çeşitli nedenlerle görülür. Size sanal ortamda arzu ettiğiniz gibi, anismus varlığı veya yokluğu konusunda, tetkikleriniz detaylı incelenmeden ve muayene yapılmadan bir görüş beyan edilemez. Yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 26/06/2017 18:40 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1