Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

NASIL ULASABILIRIM
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makattan Kanama hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: NASIL ULASABILIRIM
#3503
NASIL ULASABILIRIM 11 Yıl, 4 Ay önce Karma: 0  
MERHABALAR KORHAN BEY
SITEYE YENI UYE OLDUM NASIL MESAJ YAZACAGIMI BILEMEDIM. BENIM SORUMU BURDAN GOREBILIYORSANIZ BANADA YARDIMCI OLURSANIZ COK MEMNUN OLURUM.

BEN 2009 EYLUL AYINDAN BERI KARNIMDA SUREKLI BELIRLI ARALIKLARLA OLUSAN BIR SISKINLIK PROBLEMI YASIYORUM.KARNIM O KADAR SISIYORKI YAN PROFILDEN BAKTIGNIZDA 5-6 AYLIK HAMILE KADINLAR GIBI OLUYORUM.3 GUN SUREBILIYOR BU SISLIK. 4 . GUNDNE ITIBAREN INMEYE BASLIYOR.2 GUN COK RAHATIM SONRA TEKRAR SISMEYE BASLIYORUM.AMA BU SISLIK EYLUL AYINDAN BASLIYOR MAYIS AYINA KADAR BU DUZENDE DEVAM EDIYOR.MAYIS AYI GELDIMI COK RAHATIM. TAKI EYLUL AYINA KADAR.KILO BILE RAHAT VEREBILIYORUM.MESELA SUANDADA AYNI SORUNUM DEVAM EDIYOR. GUNDE 1 SAAT SPOR YAPTIGIM HALDE YEMEKLERIMEDE COK DIKKAT EDIYORUM.1 GR SISMEDEN DOLAYI KG DUSMUYOR.BU SIKAYETIM ICIN ANKARADA ................. UNV. GITTIM. TAHLILER YAPILDI.ULTRASONA GIRDIM.ENDOSKOBI YAPTILAR.HEROBAKTERI CIKTI ILAC DEIDLER KULLANDIM.AMA SISLIK GECMEDI. ULTRASONDA YASIMA GORE VUCUDUMDA ASIRI GAZ SENDROMU OLUGUNU SOYLEDILER.ACABA YEDIGIM BIRSEYDEN DOLAYIMI OLUYOR DEDIK GIDA INTELORANS TESTI YAPTILAR.ONDADA KAYISI VE MANGOYA KARSI ALERJI CIKTI DIGER BESINLERDE SORUN YOK. THLILERDE KARACIGERDE YAGLANMA VAR HAFIF DDEDILER.HERSEYI YAPTIK AMA BIR SONUC ALAMADIM.KENDIMI BILDIM BILELI KABIZLIK SORUNU CEKIYORUM.HAFTADA 1 GUN CIKABLIYORUM.BOYLE SIKAYETIM VAR. BEN KENDIM SUAN KATAR DAYIM.BURDADA GITTIM DOKTORA AMA SONUC ALAMADIM.EGERKI BENIM SORUNUMA YARDIMCI OLABILIRSENIZ GEREKIRSE ISTANBULA GELIR TEDAVI OLMAK ISTERIM.BU SISMELER BENI BAZEN COK RAHATSIZ EDIYOR.AYDA BIR HALSIZLIK OLUYOR VUCUDUMDA BOYLE SANKI CANIM CIKCAK GIBI OLUYOR.BU SENE DAHA COK SISME OLUYOR. ETKISINI HER GECEN YIIL ARTIRIYOR. BUNU ANLATIYORUM DOKTOR ARKADASLARIMADA OYLE SISME OLMAZ PSIKOLOJIK OLARAK DUSUNDUGUMU SOYLUYOR.SISEN YER KARNIMIN SAG TARAFI GOBEK HIZAMDA.BU SENE ORDA BOYLE INCE KILCAL DAMARLAR GOZUKMEYE BASLADI.AYNAYA BAKINCA SANKI KARNIMA ORDA CIPLAK GOZLE BIR SEY LDUGU GORULEBILIYOR.BAN GERI DONUP CVP VERIRISENIZ COK MEMNUN OLURUM. IYI CALSIMALAR DILERIM
didem (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 23/11/2012 00:00 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#3507
Cvp:NASIL ULASABILIRIM 11 Yıl, 4 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun, sanal ortamda size tanı koymak maalesef mümkün değil. Ankara’da tetkiklerinizin gerçekleştirildiği Tıp Fakültesi, ülkemizin en güzide kurumlarından birisidir. O merkeze tekrar başvurmanız yerinde olur. Benden yardım almak istemeniz durumunda, randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılarımla,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü

www.taviloglu.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.robotcerrahisi.com
www.safratasi.com
www.kanserbilgileri.net
www.kansercerrahisi.com
www.kildonmesisikayeti.com
www.barsakcerrahisi.com
www.hemoroidbilgisi.com
www.makatkanamasi.com
www.makattacatlak.com
www.hemoroiduzmani.com
www.hemoroidnedir.tv
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
twitter.com/hemoroiduzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1