Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Flep yöntemi ile kıl dönmesi ameliyatı süreci
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Kıl Dönmesi (Pilonidal Sinüs) hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Flep yöntemi ile kıl dönmesi ameliyatı süreci
#5782
Flep yöntemi ile kıl dönmesi ameliyatı süreci 7 Yıl, 9 Ay önce Karma: 1  
Merhaba,

Ben yaklaşık 4 yıl önce kendimde kıl dönmesi olduğunu öğrendim. Öğrendiğim günden beri o bölgenin temizliğine dikkat ediyorum. Sanıyorum bu yüzden hiç ilerleme olmadı durumumda. O bölgede hiçbir zaman akıntı ağrı gibi bir şikayetim de olmadı. Zamanında gitmiş olduğum doktor acil bir durumu yok kafana esince gelirsin, basit bir operasyonla hallederiz demişti bende hiç üzerine gitmedim.

Şuan Kuyruk sokumumun üst kısımlarında fındık boyutlarında şişlik var. Askerde bi göstereyim dedim doktor direk ameliyat olmalısın dedi. 1 hafta 10 gün hastanede yatarsın ardındanda 30 gün hava değişimi verir evine yollarız dedi. Operasyon hakkında bilgi almak istediğimi söyleyince, lokal anestezi ile yapacağını. Fakat dikişli dikişsizmi olacağını bilmeyeceğini. Ancak orayı açıp baktıktan sonra karar verebileceğini söyledi. Askerliğimi Kayseride yapıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Duyduğum kadarı ile hem başarı hemde iyileşme açısından en avantajlı yöntem Flep yöntemi. Acaba benim doktorumda bu konuda bilgili ve tecrübelimidir? Bu yöntem ile yapmasını istemelimiyim? Askeri hastane şartları nasıldır? Ameliyattan 10 gün sonra uçağa binip evime geri dönebilirmiyim?
hasta sorunu (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 787
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#5783
Cvp:Flep yöntemi ile kıl dönmesi ameliyatı süreci 7 Yıl, 9 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun. Mesajınızda size flep yöntemi ile kıl dönmesi ameliyatı (www.taviloglu.com/genel-cerrahi/kil-donm...pilonidal-sinus.html) önerildiğini belirtmiş ve bu ameliyatın sürecini öğrenmek istediğinizi yazmışsınız. Ameliyat kararı alınan bir hastanın ve yakınlarının ameliyat öncesinde var olan soru ve çekincelerine, sadece ameliyatını gerçekleştirecek olan cerrah veya cerrahi ekip yanıt verebilir. Ameliyatların süreci ve sonuçları; hastanın mevcut durumuna, olası risk faktörlerine, seçilen cerrahi yönteme, tercih edilen anestezi yöntemine, uygulayan cerraha, uygulanan merkeze, kullanılan araç, gereç ve teknolojiye göre değişkenlikler gösterebilir. Cerrahlar ameliyat öncesinde hastalarını ve yakınlarını, ameliyat tekniklerin farklılıkları, avantaj ve dezavantajları ve olası komplikasyon oranları, ameliyatta kullanacakları özellikli cihaz ve malzemeler, ameliyatın sonuçları ve vücutta oluşturacağı değişiklikler, ameliyatı takiben gerekebilecek ek tedaviler (kemoterapi, radyoterapi, hedefli tedaviler, atom tedavisi vb.) ve eğer varsa ameliyatsız tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirirler. Bu nedenlerle, farklı bir cerrahın görüş bildirmesi ve telkinlerde bulunması, durumu hasta ve yakınlarının zihninde karmaşık hale getirebilir. Lütfen size ameliyat öneren cerraha başvurunuz ve mevcut sorularınızı kendisine aktarınız. Acil şifa dileğimle.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji Merkezi
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.facebook.com/Tavilogluproktoloji
twitter.com/hemoroiduzmani
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1899
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1