Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

makat çatlağı şüphesi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Çatlak (Anal Fissür) hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: makat çatlağı şüphesi
#6311
makat çatlağı şüphesi 6 Yıl, 2 Ay önce Karma: 0  
hocam merhaba. benim sorunum biraz ilginç. bundan 6-7 yıl önce yoğun şekilde ishal geçirmiştim. 2 haftadan fazla sürdü. ilaçla geçti fakat son günlerinde bir iki kez tuvalet kağıdında çok az kan farketmiştim. ishalden sonra tekrarlamadı bende kafaya takmadım. bu 6 7 yıllık süreçte ishal ve kabızlık yaşadığım dönemlerde 1 2 kez daha kan gördüm ve hemoroid şüphesiyle takibe başladım. ama sürekli olmadığı için kafaya takmadım. geçenlerde bir arkadaşım da benzer şeyler yaşamış ve doktor makat çatlağı demiş. bende bunun üzerine kendi makat bölgesine baktım ve kuyruk sokumu tarafında meme gibi bir şey olduğunu gördüm.
kan, yanma, kaşıntı, ağrı falan yaşamıyorum. bazen dışkının başlangıcı sert gerisi normal gibi bir his yaşıyorum. fakat dışkılama sonrası bir dolgunluk hissi ve tam boşalamama hissi oluyor genelde.
hayat standartımı etkilemiyor ama o meme gibi şeyi farkedince kafaya takmaya başladım. durumum nedir? bir müdahale yada ilaca ihtiyacım var mıdır? teşekkürler şimdiden.
jermaine (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6314
Cvp:makat çatlağı şüphesi 6 Yıl, 2 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun. Dışkının tam boşalmaması: huzursuz bağırsak sendromu (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...girsak-sendromu.html), basur (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik.../hemoroid-basur.html), makat yırtığı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lak-anal-fissur.html), makat sarkması (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...-makat-sarkmasi.html), kabızlık (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...ik-konstipasyon.html), anismus (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/anismus.html), bağırsak kanseri (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/bagirsak-kanseri.html), makat kanseri(www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makat-kanseri.html), rektum kanseri (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/rektum-kanseri.html), bağırsağın divertiküler hastalığı (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...kuler-hastaligi.html), soliter rektal ülser sendromu (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lser-sendromu-2.html) vb. nedenlerle görülür. Bu tür durumda incelemelere detaylı bir makat muayenesi (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...makat-muayenesi.html) ve anoskopi (www.taviloglu.com/endoskopi/anoskopi.html) tetkiki ile başlanır. Sizin bir Genel Cerrahi Uzmanı’na muayene olmanız yararlı olur. Yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1